Предложения)
|
|
newleader | Дата: Среда, 02.03.2011, 20:59 | Сообщение # 76 |
поет
Статус: offline
| Так вибачай, тут реально треба писати не про групу Збій Рефлексів, а реальні пропозиції адміну. Сайт повинен реновуватись це факт. Добре що тут вже немає того всього типу музику скачати відео подивитись і все таке. Цей сайт повинен нести більш інформаційний характер я вважаю. Тобто люди сюди повинні приходити щоб себе показати інших подивитись і обсудити ту чи іншу тему, що стосується Хіп Хопа.
|
|
| |
Myst | Дата: Среда, 02.03.2011, 23:21 | Сообщение # 77 |
супер свой
| Ребята,які правила... сюди заходять від сили 4 людей... )))) Ну і яке функціонування його у групі було ? які факти ? що там такого скандального маєш ? ... обісрати можна любу людину і без фактів.
Сообщение отредактировал Myst - Среда, 02.03.2011, 23:22 |
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 03.03.2011, 18:39 | Сообщение # 78 |
поет
| Сьарий я нікого не хочу поливати брудом, але слів на вітер не кидаю. Ти сказав що тобі це не цікаво, тому цю тему закриємо. так буде краще і доцільніше. Просто колись Біггі мені пропонував бути в складі Збій Рефлексів, він хотів відродити цю групу. І перший мені пробив купу інструменталів з якими я тренувався і читав реп. Я ж вперше про себе заявив на ХХХ 5 в 2005 році. Ми часто з ним зустрічались і спілкувались. Я його знаю трохи близько, нажаль не настільки як інші більш близькіші йому люди. Просто він мав багато планів, які потім виявились простим гонивом. От і все. А от була чутка про ХХХ-6, що його хотів робити племінник Біггі. Та ми от зустрілись поговорили і ні до чого не прийшли. ТОму що організувати такий концерт можна тільки за наявності коштів. А Біган вже сімейна людина і йому реп вже взагалі непотрібен. А ще була у нас колись розмова одна, яка і поставила всі крапки над І з історії групи Збій Рефлексів. Але це тепер немає значення. Грпи вже немає, так що обговорювати минуле на мій погляд просто нераціонально. Але факт є фактом, альбом в них був, і був він якісним, музику і слова вони писали самі. за це їм респект всім і кожному.
|
|
| |
Asman | Дата: Четверг, 03.03.2011, 19:20 | Сообщение # 79 |
супер свой
| буду просто удалять посты !!!
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 03.03.2011, 20:04 | Сообщение # 80 |
супер свой
| Асман,мы говорим по теме... а если говорить по этой теме, то сюда нужно заливать альбомы укр хип-хопа... но качественного хип-хопа.
|
|
| |
Asman | Дата: Четверг, 03.03.2011, 20:59 | Сообщение # 81 |
супер свой
| ну так заливай, кто тебе мешает?
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 03.03.2011, 21:21 | Сообщение # 82 |
поет
| Із закарпатських виконавців мені подобається Айболіт. І Джіфі джей. Добавлено (03.03.2011, 21:21) --------------------------------------------- Асман, ти б що запропонував щодо відновлення і покращення роботи сайту?
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 03.03.2011, 21:26 | Сообщение # 83 |
супер свой
| хорошо,потрачу немного времени что бы залить пару альбомов...
|
|
| |
newleader | Дата: Пятница, 04.03.2011, 13:31 | Сообщение # 84 |
поет
| Асман, на скільки народу ти розраховував, коли хотів зробити онлайн батл?
|
|
| |
Asman | Дата: Пятница, 04.03.2011, 19:54 | Сообщение # 85 |
супер свой
| я вообще ни на что не рассчитывал , просто было немного свободного времени , а сайт делался для таких как вы и я, и я считаю этот сайт частью культуры в нашем маленьком городе и меня вполне все устраивает
|
|
| |
newleader | Дата: Пятница, 04.03.2011, 21:21 | Сообщение # 86 |
поет
| Зрозумів.
|
|
| |
Myst | Дата: Суббота, 05.03.2011, 07:56 | Сообщение # 87 |
супер свой
| Асман у нас нейтрал =))) всьо його устраїває)))
|
|
| |
newleader | Дата: Суббота, 05.03.2011, 11:23 | Сообщение # 88 |
поет
| Ну а ти що думаєш на рахунок цього?
|
|
| |
Myst | Дата: Суббота, 05.03.2011, 11:53 | Сообщение # 89 |
супер свой
| Мені на батли посрати))
|
|
| |
newleader | Дата: Суббота, 05.03.2011, 17:24 | Сообщение # 90 |
поет
| А мені вони подобаються, часто навіть виходять батл або фрістайл альбоми реперів, наприклад німецький репер Семі де Люкс.
|
|
| |