Обсуждение батла, вопросы
|
|
ARG | Дата: Четверг, 16.09.2010, 22:08 | Сообщение # 181 |
 патцанчик
Статус: offline
| What is fuck?? ви шо нахуй подуріли?? Асман,організація хуйня повна..то скажу відкрито... у фінал берете кого хочете,оцніки ставить хто хоче.. я тупо тут час вбив і нічого толково не навчився... бля думав тут є шо цінити,а то хуй там!!
|
|
| |
Myst | Дата: Пятница, 17.09.2010, 02:34 | Сообщение # 182 |
 супер свой
| дядя, що тобі не подобається ? Міс Райм і Ок на голову вище від тебе в репі. Що ще тут доказувати ?
|
|
| |
Asman | Дата: Пятница, 17.09.2010, 19:06 | Сообщение # 183 |
 супер свой
| да ты вобще не должен был дойти до полуфинала, а еще права качаешь :D, я думаю все ждут Мис Райм и Ок в финале, а остальным спасибо, такой организации батла точно никогда не будет, найду уже опытных организаторов
|
|
| |
ARG | Дата: Суббота, 18.09.2010, 11:44 | Сообщение # 184 |
 патцанчик
| та міг і не здавати хулі... треба було на початку батлу всім сказати у фіналі буде міс райм і Ок на фінал не претендуйте,але треки здавайте!! Quote (Myst) Міс Райм і Ок на голову вище від тебе в репі завжди так не буде.. і доказувати можна ще багато чого..
|
|
| |
Asman | Дата: Суббота, 18.09.2010, 14:16 | Сообщение # 185 |
 супер свой
| так давай - дерзай))
|
|
| |
ARG | Дата: Суббота, 18.09.2010, 14:55 | Сообщение # 186 |
 патцанчик
| ТОБІ ШОСЬ ДОКЗАТИ?? впринципі нема кому.. я знаю шо інколи з себе представляють судді.. вузьму наприклад Шкет Дога не буду нічого боятись.. на одному батлі він і мені і іншим так сильно толкував,а коли я скачав його один трек..то там бля навіть нема шо слухати.. у тексті він розказує який він охуєнний він має братву і всіх посадит на дрючок.. про рими промовчу.. я не знаю кто з вас що з себе представляє тому давайте не будем дохуя пиздіти хто більше крут.
|
|
| |
grek | Дата: Суббота, 18.09.2010, 15:13 | Сообщение # 187 |
унылый гоп
| ARG чувак збийся! Вмій проігровати!!
|
|
| |
ARG | Дата: Суббота, 18.09.2010, 17:57 | Сообщение # 188 |
 патцанчик
| grek при чому тут проыграш виіграш..ти шо не розумієш до чого я то всьо мелю?? каротче..мене то всьо вже починає зайобувати.............
|
|
| |
Asman | Дата: Суббота, 18.09.2010, 20:02 | Сообщение # 189 |
 супер свой
| ман, етот батл - полная лажа из-за ебаных организаторов, каких я сюда пригласил, поэтому ничему не удивляйся)) естественно и судьи - хоть кто были, но на ошибках учатся - следующий батл будет намного организованней, буду серьезно выбирать с кем сотрудничать
|
|
| |
ARG | Дата: Воскресенье, 19.09.2010, 22:12 | Сообщение # 190 |
 патцанчик
| я сумніваюсь що в 3 сезоні з тих шо були крім міс райм і Ок хтось ще зарегається...
|
|
| |
Asman | Дата: Воскресенье, 19.09.2010, 22:16 | Сообщение # 191 |
 супер свой
| сразу говорю, третьего сезона не будет, если будет какой-то батл - то будет кардинально другой, пока ничего загадывать не будем, посмотрим...
|
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 20.09.2010, 09:56 | Сообщение # 192 |
 супер свой
| АРГ, а хто тобі казав, що вони так завжди будуть робити музику ? вони зараз краще роблять, завтра ти може будеш краще робити. То таке...
|
|
| |
ARG | Дата: Понедельник, 20.09.2010, 14:04 | Сообщение # 193 |
 патцанчик
| Myst я не мав на увазі те що ти сказав.. ми всі будем розвиватись.. бо у розвитку еволюціє існує і вони і я і ти і ми всі.. я мав на увазі що не завжди я буду задній..!!
|
|
| |
Asman | Дата: Понедельник, 20.09.2010, 18:15 | Сообщение # 194 |
 супер свой
| стремление к первенству - это заложено у мужчины в крови
|
|
| |
ARG | Дата: Понедельник, 20.09.2010, 19:50 | Сообщение # 195 |
 патцанчик
| і чоловік це завжди завойовник. він завжди прагне більшого..наведу простий приклад з дівчиною... хлопець спочатку завойовує поцілунок потім повагу а потім секс.. а вже як трахне тоді кидає..і йде завойовувати другу... і так само в репі..просто в репі нема тої границі..на якій тобі надоїдає і ти кидаєш!!
|
|
| |