Меню сайта
Поиск
Рейтинг пользователей
- Asman (3056)

- Myst (2639)

- DusI (1209)

- EXIT (726)

- newleader (450)

- immortal_vlad (323)

- strongutka8 (252)

- Outlaw_rec (214)

- ДЖЫН (165)

- KeltX (158)

Оценки - Страница 2 - Rapcity Forum - ужгородский рэп форум
[ новые сообщения форума ]

• Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Архив - только для чтения
Оценки
MystДата: Понедельник, 13.09.2010, 10:03 | Сообщение # 16
супер свой
Статус: offline
ARG 4 техніка мене зовсім не вразила,якось сухо
4 текст розкрив, окремі рядки тексти навіть сподобалися
4 2 рази прослухав, не зачепило , але семпл на початку класний

Grek 3 якщо порівнювати з Міс Райм і ОК то слабо
4 розкрив текст, але не зачепило, а що ще писати ?)
4 3 класти це дурниця, але на 5 не заслужив
Міс Райм 5 технічно розкидала текст))))
5 текст розрила, але у порівнянні з іншими учасниками півфіналу її можна слухати багато разів)
5 дівчина талант, її дуже приємно слухати, але я собі не так представляю батлові треки)

ОК 5 мужик технічний, що тут ще сказати, у минулих раундах він це доказував, а тепер довів що може писати не лише кумедні тексти, але і ліричні
5 текст розкрив, і цей трек також можна поставити на репіт
5 мужик однозначно талант і не знаю що він робить у батлі, вже краще нехай збирає тексти і робить альбом. Я би послухав)

EXITДата: Понедельник, 13.09.2010, 13:42 | Сообщение # 17
рэпер
ARG
5 Четкая, не похожая на другие техника...
4 Чуть не по теме
4 Понравился минус, даже очень! ты хоть скажы че там вначале они говорят happy
И кашель так из себя в конце выдавливал, что думал легкие выпрыгнут biggrin
Grek
3 Никакой блин. Найди себя dry
4 Не очень интересно написан текст.
3 Не понравилось вообще, что тут написать.
Мисис Райм
5
5
5 В финал и росписывать нечего.Ей подсказки и поправки думаю не помогут, нашла себя) и вообще пишы себе альбом и не трать время на какие то бетлы, смысл?) сама себе батлы и темы придумывай,мир!
ОК
5 Ого! Чем ближе финал тем сильнее смотрю, скажу одно ты в финале.
5
5
Жду Райм и ОК в финале, будет четко, мир!

AsmanДата: Понедельник, 13.09.2010, 20:35 | Сообщение # 18
супер свой
Grek
5 Своеобразное исполнение, дикция, тембр - это называется свой стиль, у тебя он есть
4 текст местами радовал, местами я не понял
2 от трэка никаких эмоций не испытал

не буду захваливать Мис Райм и ОК, обоим
5
5
5

ARG
3 техника слабо
3 смысл есть, но мне кажется не на эту тему
1 трэк не для полуфинанала

я хочу видеть в финале Мис Райм и ОК, так как их оппоненты намного слабее их, и хочу чтоб все судьи выразили свое мнение по этому поводу

ARGДата: Вторник, 14.09.2010, 15:04 | Сообщение # 19
патцанчик
асман тоді треба було розділяти їх по різних парах якщо хочеш їх побачити у фіналі..а якщо ти чи хтось інший так розставив пари то так і бути..

AsmanДата: Понедельник, 27.09.2010, 22:39 | Сообщение # 20
супер свой
Итак оценки ФИНАЛА!!!

жалко, что это только один трэк, я бы хотел услышать большего раскрытия темы, поэтому и каждый должен был написать от 3 минут трэк, но все же слушая вас я как-то полюбил украиноязычный рэп, сложно судить кто все-таки лучше, вы молодцы, вытянули этот батл) Мис, местами казалось, что ты не веришь в то, что читаешь - просто читаешь, ОК более был эмоционален, по технике возможно даже уступал, по тексту Ок был больше по душе

ОК +
Мис Райм -

EXITДата: Понедельник, 27.09.2010, 22:54 | Сообщение # 21
рэпер
Щас вставил больше ОК, ожидал больше на финал от Райм но и она молодец! кароче оба професионалы,но двоим не получится быть на триумфе) и щас я скажу: "ОК - ты победил")

Сообщение отредактировал EXIT - Понедельник, 27.09.2010, 22:55

MissRhymeДата: Понедельник, 27.09.2010, 23:30 | Сообщение # 22
гоп
Ni-ni, EXIT, ne treba pusatu, w4o oboje profesionalu, bo meni w4e do togo v4utusja i v4utusja... Tse mij perwuj batl i ja ne dymala navit', w4o do tret'ogo rayndy dijdy, a tyt azh final))) Ale za sam period batly bagato nav4ulas' i teper znaju, nad 4um majy bil'we popratsjyvatu)

"It's not the question what Hip-Hop can do for you, the main question is what can you do for Hip-Hop Culture" Sheksta

MystДата: Вторник, 28.09.2010, 00:04 | Сообщение # 23
супер свой
Як по мені то обидва виконавці молодці. Постаралися на славу. Напевно що поставлю ОКу більше ніж Міс Райм.
Взагалі не важливо хто виграє, мені здається, що Міс Райм вже виграла дійшовши так далеко. Молодець, головне продвигатися далі в цій справі під назвою реп.

MissRhymeДата: Вторник, 28.09.2010, 00:09 | Сообщение # 24
гоп
Tu pravuj) Ja dyzhe zadovolena rezyl'tatom i tak samo dyzhe rada, w4o OK peremig, bo vin spravdi 4ydovuj MC. Djakyjy syddjam za krutuky i za same provedennja batly!

"It's not the question what Hip-Hop can do for you, the main question is what can you do for Hip-Hop Culture" Sheksta

MystДата: Вторник, 28.09.2010, 00:22 | Сообщение # 25
супер свой
Будь-ласка,рости велика!)))в творчому плані і взагалі в житті)

PatriДата: Вторник, 28.09.2010, 07:00 | Сообщение # 26
унылый гоп
Блін, чесно, не очікував.....але, дякую)))
без всяких приколів, типу, з вічливості чи ше шось можу сказати, шо Місс має стати відомою!!!! Я коли дізнався, шо це її перший батл, то трохи прозрів...........тексти взагалі бомбєзні.....в фіналі був трохи не її стиль, тому, можливо, не вдалось передати повною мірою емоції.....взагалі дуже класна дівчина, МС, спАртсмєнка, кАмсамолка=)))))
Я, думаю, шо цей батл, як ніякий інший уососбив в собі дух андеграунду..........нас покинули організатори і кілька суддів......до кінця дійшли тільки самі трушні!!!=)))
І ще я пропоную віддати грошовий приз Місс.....бо несправедливо було б залишити її без призу......мені вистачить мінуса Ехіта.......бо я сам не бітмейкер, а знайомі теж пишуть трохи в іншому стилі, то з цим в мене проблема....так шо я цілком залишаюсь задоволений=))))
Дякую, суддям........приємно, шо крім нас, це все було ше комусь треба!!!! Сподіваюсь, шо це не остання наша зустріч=))))

П.С. Стільки написав......гггггг...........всерівно, як Оскар виграв=)))))

Всім мир!!!!!!=))

MissRhymeДата: Вторник, 28.09.2010, 09:03 | Сообщение # 27
гоп
San', ja brala y4ast' y batli ne 4erez jakujs' tam pruz. Dlja mene tse wvudwe troxu dosvidy... Tak w4o ne treba vestu movy pro growovuj vugraw)

PatriДата: Вторник, 28.09.2010, 18:15 | Сообщение # 28
унылый гоп
Це буде чесно.....ти заслуговувала на перемогу......і те, що це твій перший батл, ні про що не говорить......клас в тебе і потенціал дуже великі......так шо, я наполягаю щодо розподілу призів=)))))

MissRhymeДата: Вторник, 28.09.2010, 19:00 | Сообщение # 29
гоп
Ne varto... Ja serjozno. Tu peremig, a zna4ut' vse tvoje zasly*ene)

AsmanДата: Вторник, 28.09.2010, 22:51 | Сообщение # 30
супер свой
ОК призы твои!!! но Мис ты уже в наших сердцах)) спасибо всем, батл был гавно)) - но еще раз спасибо настоящим! Мис - ты уже VIP персона на нашем сайте и приезжай в наш город, тебе всегда будут рады. ОК, ты реально был лучшим, но соперников было мало достойных! напиши свой номер телефона, чтоб перевести деньги и свое мыло, чтоб кинуть инструментал.

• Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:
Форма входа
Сегодня были
Tamila_Solnechnaya
Гарячие темы
Промокод При Регистрации Fonbet: VIP777 — Фрибет До 15 000 ₽ (0)

Курс подготовки к ЕГЭ (1)

Есть ли опыт игры на этом сайте? (0)

Стоит ли начинать играть в Minecraft сейчас (0)

Переваги оновлення колісної пари велосипеда (2)

© 2026 uzh-rap.clan.su, Все права не нарушены.
Ripped by Acman & Хостинг от uCoz.