|
Организаторам батлов
|
|
| newleader | Дата: Суббота, 02.04.2011, 17:17 | Сообщение # 16 |
 поет
Статус: offline
| То коли від тебе дзвінка чекати?
|
| |
| |
| DusI | Дата: Суббота, 02.04.2011, 17:24 | Сообщение # 17 |
 в доску свой
| седня вечерком наберу,так как вчера слегка занят был вечерком
1256 Fosya «Я покажу вам намного больше, чем Гитлер евреям в Польше…»
Сообщение отредактировал DusI - Суббота, 02.04.2011, 17:25 |
| |
| |
| newleader | Дата: Воскресенье, 03.04.2011, 17:46 | Сообщение # 18 |
 поет
| На рахунок офіційного вручення призів, то мені поки що такої шумихи не треба, от провести онлайн батл я можу, бо дійсно хочу відкрити для себе кілька хороших імен. і побачити наскільки вони професійні в своїх навиках. Тому й буду проводити цей батл. тому що якщо підніматись то потрохи і строгим курсом а не поспішати.
|
| |
| |
| DusI | Дата: Воскресенье, 03.04.2011, 18:55 | Сообщение # 19 |
 в доску свой
| Ну да,не спорю,надо сначала начинать с неофициозных,а потом уже и официозные делать,хотя официозный можно уже начинать думать над организацией,что б к следущему лету был готов,и приз за 1 место от 500гр был и выше
|
| |
| |
| Asman | Дата: Воскресенье, 03.04.2011, 20:46 | Сообщение # 20 |
 супер свой
| в таком я тоже буду участвовать
|
| |
| |
| DusI | Дата: Воскресенье, 03.04.2011, 23:35 | Сообщение # 21 |
 в доску свой
| Для организации такого батла,всё начинается с поиска людей для создания и организации бетла.Я пока что над етим буду и работать,так как надо найти: дизайнера сайта,несколько спонсоров,хороших битмейкеров (биты которых пойдут на призы 2-3 призовых мест) ну и тому подобное....я медленно но вроде уверенно над етим щас работаю.
|
| |
| |
| Asman | Дата: Понедельник, 04.04.2011, 18:20 | Сообщение # 22 |
 супер свой
| я чет не понял насчет дизайнера сайта, зачем он нужен?
|
| |
| |
| DusI | Дата: Понедельник, 04.04.2011, 19:26 | Сообщение # 23 |
 в доску свой
| Баттл не будет проходить на форуме ман....форум будет чисто для общений и обсуждений,а Баттл проходить будет на сайте,а для начала его надо зделать что б он имел приблизительно такой видок как : http://battle7.hip-hop.ru/ или http://battle8.hip-hop.ru/ или http://battle9.hip-hop.ru/ И ещё надо зделать таблицу баттла как здесь,а для етого надо шарить как ето делать,и поетому я буду искать для етого нужных людей. Вот типа такой таблицы я хочу: http://battle6.hip-hop.ru/table.php Ну вообщем,если уже делать норм беттл так надо делать всё бомбезно....хз когда я ето всё организую,может батл стартанет через год а может два,главное что он будет я надеюсь. Я надеюсь здесь люди поддержут меня в етой идее.
Сообщение отредактировал DusI - Понедельник, 04.04.2011, 19:38 |
| |
| |
| newleader | Дата: Понедельник, 04.04.2011, 19:46 | Сообщение # 24 |
 поет
| А я проводитиму неофіційний реп батл, тобто сайтів в мене не буде, а створена група в вконтакті. перше місце це запис трека на студії, друге місце - 2 мінусовки від New Leader of Style (prod.) - і думаю чисто символічно 50 грн, третє місце - 1 мінусовка і 30 грн. Добавлено (04.04.2011, 19:46) --------------------------------------------- суть цього заходу це знайомство з іншими реперами і оцінка їх творчих здібностей.
|
| |
| |
| Asman | Дата: Понедельник, 04.04.2011, 20:16 | Сообщение # 25 |
 супер свой
| Дюси, ты наивный ман Алекс, делай на форуме, в контакте этого гавна хватает
|
| |
| |
| newleader | Дата: Вторник, 05.04.2011, 00:40 | Сообщение # 26 |
 поет
| Форум в мене носить суто інформаційний характер, я ж тобі про це писав, тому недоцільно його проводити тут. Батл буде проводитись в моїй особисто новоствореній групі. Тому питання про проведення батлу на форумі відпадає сто відсотково. А от на рахунок таблиці, то ідея хороша, і в батлі будуть певні правила як подачі треків так і оцінювання. Тим паче батл неофіційний і вузького формату. Але на рахунок премій в 500 грн і великих винагород, то це теж питання відпадає. Але так на перспективу подумати можу. В батлах я суддею був, тому знаю вже що до чого. І от коли з 300 часників я відібрав близько 15, проектів які варті уваги. Потім мені відписували чому я дав саме таку оцінку і я грамотно їм все пояснював, де що їм треба допрацювати. Тому тепер головне для мене грамотно провести цей батл, і я можу його провести не обовязково в квітні можу перенести на травень. Головне, що він проведений буде .
|
| |
| |
| EXIT | Дата: Вторник, 05.04.2011, 02:47 | Сообщение # 27 |
 рэпер
| Ех Асман Асман, учить тебя надо Алекс, это 300 чесноков ты набрал дабы от вампиров отбиватся?
|
| |
| |
| newleader | Дата: Вторник, 05.04.2011, 12:19 | Сообщение # 28 |
 поет
| Ціную твій гумор, але це до теми не відноситься.=))_
|
| |
| |
| EXIT | Дата: Вторник, 05.04.2011, 19:19 | Сообщение # 29 |
 рэпер
| Пасиб Удачи з батлом!
|
| |
| |
| Asman | Дата: Вторник, 05.04.2011, 19:37 | Сообщение # 30 |
 супер свой
| Quote (newleader) В батлах я суддею був, тому знаю вже що до чого. І от коли з 300 часників я відібрав близько 15, проектів бля, реально чесноков , а то я сначала не въехал
|
| |
| |