МС Т (Запоріжжя)
|
|
DusI | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 09:57 | Сообщение # 16 |
в доску свой
Статус: offline
| Мист не бушуй Quote (Myst) Читать что ли неумеете ? Здесь люди мимо школы ходили )
1256 Fosya «Я покажу вам намного больше, чем Гитлер евреям в Польше…»
|
|
| |
Myst | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 11:06 | Сообщение # 17 |
супер свой
| Это не мои проблемы.
|
|
| |
Asman | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 11:16 | Сообщение # 18 |
супер свой
| ух ты какой агрессивный , тебе нужно снять стресс
|
|
| |
Myst | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 11:24 | Сообщение # 19 |
супер свой
| Я знаю.Ты что ли мне его будешь снимать?
|
|
| |
DusI | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 12:38 | Сообщение # 20 |
в доску свой
| Я знаю что тебе депресняк снимет Мист
|
|
| |
newleader | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 13:06 | Сообщение # 21 |
поет
| МС Т непоганий фиконавець, але пісні в нього оригінальністю не виділяються, і до речі спілкувався я з ним досить високої про себе думки він, хоча реально є репери які валять набагато сильніше ніж він. тому мене він не особливо торкає сильно.
|
|
| |
Myst | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 16:33 | Сообщение # 22 |
супер свой
| Я й не кажу, що він сильно валить.І взагалі я вже не сильно так виділяю хто сильно чи ні.Він просто з тих реп-виконавців,які продвигають/ли хіп-хоп культуру на Україні.Та і сумнівно, що він високої думки про себе.І якщо він тобі не відповів чи відповів не у достатньо шанобливій формі, то це я думаю тільки тому що у йому пишеш не один ти і він задовбався всім відповідати.Прослухай скіт Поклоннік.... там відповідь на твої питання.
Сообщение отредактировал Myst - Понедельник, 18.04.2011, 09:08 |
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 18.04.2011, 09:09 | Сообщение # 23 |
супер свой
| Дюсі,гарно,гарно...
|
|
| |
DusI | Дата: Понедельник, 18.04.2011, 14:32 | Сообщение # 24 |
в доску свой
| рыбки снимают стресс )
|
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 18.04.2011, 14:43 | Сообщение # 25 |
супер свой
| Та лучше бы девушка минетик сделала.Вот это я понимаю снятие стресса.
|
|
| |
Asman | Дата: Понедельник, 18.04.2011, 19:11 | Сообщение # 26 |
супер свой
| да от рыбок такого не дождешься
|
|
| |
Asman | Дата: Пятница, 22.04.2011, 20:15 | Сообщение # 27 |
супер свой
| прослушал "Первое слово" - довольно не плохо, но скучновато
|
|
| |
newleader | Дата: Суббота, 23.04.2011, 02:35 | Сообщение # 28 |
поет
| Я слухав його альбоми, і я не є його сильним прихильником. І я ж написав що спілкувався з ним, десь по десять повідомлень перекинулись. Але коли я йому запропонував просто послухати один з моїх реміксів то він тільки фиркнув носом і сказав щоб я йому їх не присилав. тому навіть якщо йому переслати хорошу роботу, він навіть не прослухає її от про що я кажу. А така обмеженість поваги не заслуговує. Краще спілкуватимусь з іншими реперами які йдуть на контакт. А Антон тобто МС Т хай творить свої пісні, через його ставлення до людей я не перестану любити хороший реп. навіть якщо ця пісня буде від нього я залюбки її послухаю. Добавлено (23.04.2011, 02:30) --------------------------------------------- А Хіп Хоп культуру він не продвигає а думає суто про те щоб заробити на репі гроші, тільки й всього. Добавлено (23.04.2011, 02:35) --------------------------------------------- А в мене особисто мета щодо репу, це більше рух саме української україномовної хіп хоп кульури вперед. А хороші треки, які слухатимуть люди самі принесуть мені популярності, я її не сильно прагну. Гроші ж поняття відносне в мене щодо репу, але як і всі теж маю на меті заробляти на цьому. Та до того часу підніматиму рівень якості треків, над чим зараз і ведеться в мене робота, пошук ідей семплів одним словом творчий процес йде вперед. Незабаром кину в мережу новий мікс.
|
|
| |
EXIT | Дата: Суббота, 23.04.2011, 03:47 | Сообщение # 29 |
рэпер
| Quote (newleader) Незабаром кину в мережу новий О це по дилу! жду новых видкриттив для себе, тильки таких шоб потом можна було альбом хоть скачати, а не як сталося з Big Shug з твого першого микса, я його кроме того одного трека з микса бильше ниде не миг найти, якшо у тебе е хороши сайты буду радый якщо знайдеш все ж таки цього виконавця хоть ще один трек Алекс тоби сайт надо зробити, точно! американського хорошого андеру в нас на сайтах 0!!! я маю виду малоизвестного, а ти з своих источникив миг бы туды накачаты и бабло б заробляв! У мене в аське чувак е, його сайт Rappalata.net, заробляе немало, понятно шо до нього тоби буде спочатку далеко але такий сайт був би дуже востребований, адже мода на справжний реп повертается!!! кароче таки вот мармелади
|
|
| |
Myst | Дата: Суббота, 23.04.2011, 09:43 | Сообщение # 30 |
супер свой
| Мда,Алекс, я б і сам як би творив скоріше всього не прослуховував інші роботи, навіть якщо б мені їх сували під ніс.Цікава ти людина.Я представляю що йому і інші репаки намагались кинути свої записи.Він спочатку можливо і слухав, але йому то набридло робити. А на рахунок продвигання українського репу, ну так це він уже зробив. І на рахунок грошей я теж чудово його розумію.Будь-який артист хоче заробити на своїй творчості гроші.І я не думаю, що стиль музики РЕП тут виключення з правил.Та і МС Т міг уже давним давно змінитися як людина. Вот кидаю фотки де він з пацанами ,такими ж репаками як він з ІФу.
|
|
| |