Меню сайта
Поиск
Рейтинг пользователей
- Asman (3056)

- Myst (2639)

- DusI (1209)

- EXIT (726)

- newleader (450)

- immortal_vlad (323)

- strongutka8 (252)

- Outlaw_rec (214)

- ДЖЫН (165)

- KeltX (158)

Наркологічна клініка Олега Василенка - Rapcity Forum - ужгородский рэп форум
[ новые сообщения форума ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Наркологічна клініка Олега Василенка
mariiashevchenko09Дата: Вторник, Сегодня, 15:51 | Сообщение # 1
унылый гоп
Статус: offline
Хочу поділитися нашою історією і подякувати Наркологічній клініці Олега Василенко. Мій чоловік пив багато років, останнім часом це стало просто нестерпним. Постійні запої, втрата роботи, скандали вдома, він віддалявся від дітей. Я перепробувала все: умовляння, скандали, навіть кодували його дешево в якомусь кабінеті – нічого не допомагало, зривався знову і знову. Руки вже опускалися.

Знайома порадила Наркологічну клініку Олега Василенко. Зайшла на сайт https://vacilenko.com/uk/ почитала інформацію. Звернула увагу, що клініка працює по всій Україні, має класних спеціалістів, психіатрів-наркологів з величезним досвідом. Вирішила зателефонувати.

Нас дуже уважно вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще діяти, щоб чоловік погодився на лікування. Він спочатку відмовлявся, але завдяки правильному підходу лікарів таки поїхав у клініку. Вона знаходиться в Києві на вулиці Авіаконструктора Антонова, 5б. Умови там чудові, палати комфортні, годували добре.

Чоловік пройшов повний курс лікування: спочатку детоксикація, потім реабілітація, робота з психологами, групові заняття. Дуже вдячна лікарю-психіатру і всьому персоналу за їхню увагу, терпіння і професіоналізм. Вони не просто лікують тіло, а й душу, допомагають знайти сенс життя без алкоголю.

Зараз минуло вже півтора року. Чоловік тверезий, працює, ми зберегли сім'ю, діти щасливі. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули мені чоловіка і батька моїм дітям.

Якщо у вашій родині є проблема алкоголізму – не зволікайте, звертайтеся тільки до професіоналів. Це найкраще, що ви можете зробити для близької людини.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Форма входа
Сегодня были
mariiashevchenko09, dianastolar946
Гарячие темы
Наркологічна клініка Олега Василенка (0)

Ментальная проэкция и выходы в астрал. (96)

О магии криминале и кинематографе. (190)

Деревянная посуда для красивой сервировки (0)

Наконец-то нашли нормальную клинику для брата (0)

© 2026 uzh-rap.clan.su, Все права не нарушены.
Ripped by Acman & Хостинг от uCoz.