Збой Рефлексов!!!
|
|
Myst | Дата: Среда, 02.03.2011, 18:26 | Сообщение # 1 |
 супер свой
Статус: offline
| Прослушал ихний альбом Словесный Бой 2002 года. Сильное впечатление.Даже и незнаю когда у нас будет еще столь сильный оффициальный альбом на Закарпатье.
|
|
| |
newleader | Дата: Среда, 02.03.2011, 18:50 | Сообщение # 2 |
 поет
| Я б не сказав що він настільки сильний, але альбом якісний, це мушу визнати.
|
|
| |
Asman | Дата: Среда, 02.03.2011, 19:19 | Сообщение # 3 |
 супер свой
| дай ссылку, я бы его обновил в памяти, а то вообще ничего не помню
|
|
| |
newleader | Дата: Среда, 02.03.2011, 20:54 | Сообщение # 4 |
 поет
| пОШУКАЙ НА РЕСПЕКТА НЕТ, ЯКЩО ВІН ТАМ Є.
|
|
| |
Myst | Дата: Среда, 02.03.2011, 23:00 | Сообщение # 5 |
 супер свой
| вряд чи є... Хм,ну тоді пригадай мені сильнішу читку і подачу... у нашому репі... можу хіба що порівняти з Бессподобным МС......
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 03.03.2011, 18:28 | Сообщение # 6 |
 поет
| НАш, ти маєш на увазі Закарпатський?
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 03.03.2011, 19:59 | Сообщение # 7 |
 супер свой
| так,я маю на увазі з закарпаття
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 03.03.2011, 21:26 | Сообщение # 8 |
 поет
| Мені подобається Джіфі Джей та Айболіт. А зі Львова мені подобається Снейк.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 03.03.2011, 21:36 | Сообщение # 9 |
 супер свой
| Ну так і мені Джіффі подобається як читає,та і Айболіт хорош... Снейк молодца...
|
|
| |
newleader | Дата: Пятница, 04.03.2011, 13:29 | Сообщение # 10 |
 поет
| Шкода, що ці імена просто вже пропали. А останній альбом Айболіта досить таки опосередкована робота, хоча там є хороший фіт, де він співає з кількома МС, серед них Вова зі Льбова. Я от спілкувався з МС Т, досить таки занудний хлопець і респекта від нього не сильно дочекаєшся. Відсилав йому кілька своїх нових реміксів, але він просто тупо мене проігнорив, і сказав щоб я йому нічого не присилав. Але коли я йому до того писав що мені подобаються його пісні то він там типу дякую і все таке. От і виходить ти людей поважаєш а вони тебе ні. Прикро, але це факт.
|
|
| |
EXIT | Дата: Пятница, 04.03.2011, 16:07 | Сообщение # 11 |
 рэпер
| Ну це ж час треба, я представляю скильки людей йому присилають разни демо, ти ж тоже пойми =) я поважаю багато групп, але розумию шо писати им бесполезно, не того шо вони мене не поважають)
|
|
| |
Asman | Дата: Пятница, 04.03.2011, 19:48 | Сообщение # 12 |
 супер свой
| зачем вообще пытаться завязывать отношения с передовыми мс, если у тебя нету серьезных доказательств своих достижений, нужно хотя бы альбом и достаточно неплохого качества, чтоб тыкатся и привлекать внимание, а так пару дэмок - это просто несерьезное отношение!
|
|
| |
newleader | Дата: Пятница, 04.03.2011, 21:19 | Сообщение # 13 |
 поет
| Знаєш, я не тикався їм в очі мов послухай мене і теде може сподобаються, мої треки. Але всі вони були колись початківцями і я вважаю що не слід дуже сильно заноситись. І нічию увагу я не привертаю, просто хотів трохи поспілкуватись кілька порад запитати, та всі вони просто дуже високо себе ставлять. Але мені їх зірковість по барабану. Людьми потрібно бути завжди. Я спілкувався з Вовою Зі Львова, він виявився більш людянішим пацаном. От про що я говорю. Але це так, мої думки.
|
|
| |
Asman | Дата: Пятница, 04.03.2011, 22:49 | Сообщение # 14 |
 супер свой
| честно, мне нахрен не нужно чужое мнение, похвалы или критика, я делаю себе и меня оно устраивает, я и сам знаю какие у меня слабости
|
|
| |
newleader | Дата: Пятница, 04.03.2011, 23:09 | Сообщение # 15 |
 поет
| так я говорив суто про спілкування не більше.
|
|
| |