Лотос МС - "Сторінками хвороби"
|
|
Asman | Дата: Воскресенье, 20.03.2011, 17:30 | Сообщение # 1 |
 супер свой
Статус: offline
| [скачать] коментируем...
|
|
| |
EXIT | Дата: Воскресенье, 20.03.2011, 20:06 | Сообщение # 2 |
 рэпер
| Молодец, правда думаю колись переиздание буде з лутшим качеством), старание чути в кожному треку, хоть темы и не мои, але робы шо тоби нравится и поклонники найдутся!
|
|
| |
newleader | Дата: Воскресенье, 20.03.2011, 20:13 | Сообщение # 3 |
 поет
| Прослухав альбом, мені він особисто сподобався, читка правда інколи у Вані храмає, але все таки я знаю його вже досить таки давно і скажу що він виріс, а так альбом вийшов хороший.
|
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 12:27 | Сообщение # 4 |
 супер свой
| непогано зробив,цікаво. Але слухати його альбом можу тільки під унилий настрій.
|
|
| |
newleader | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 12:39 | Сообщение # 5 |
 поет
| Це більше ліричний хіп хоп, хлопець знайшов свій стиль і це головне
|
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 13:18 | Сообщение # 6 |
 супер свой
| Я прекрасно розумію що це лірика)) це мені пояснювати не треба. Мені по душі зараз більше хардкор-реп.
|
|
| |
newleader | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 17:29 | Сообщение # 7 |
 поет
| Так я взагалі говорю.
|
|
| |
Asman | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 22:20 | Сообщение # 8 |
 супер свой
| замечу, что альбом вышел музыкальный, но техника и сводка голоса желают лучшего...
|
|
| |
newleader | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 22:43 | Сообщение # 9 |
 поет
| Так це була не студійна робота. ТОбто якщо дивитись чисто технічну сторону альбому то в звучанні альбом досить сильно храмає, але якщо брати до уваги роботу в цілому то альбом вийшов досить непоганий, як на мене.
|
|
| |
EXIT | Дата: Понедельник, 21.03.2011, 23:35 | Сообщение # 10 |
 рэпер
| Да точно, музыкальный, а ведь Лотос ще тильки студент, по закинченню училища держится, всех переиграе по музыкальности, хотя мени уже фору дав, ще все впереди
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 22.03.2011, 00:59 | Сообщение # 11 |
 поет
| Він просто робить свою тему і ні на кого не зважає, кароче норм пацан.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 22.03.2011, 07:31 | Сообщение # 12 |
 супер свой
| Таки да.Побільше би таких.
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 22.03.2011, 12:36 | Сообщение # 13 |
 поет
| Головне бути норм людьми і творчість розвивати по справжньому а не розказувати кругом та навколо байок про фіти з популярними реперами і про те який мега генста реп у нас роблять а таких прикладів можна знайти безліч де тексти кишать від понтів а треки самі туфта як по читці так і по музиці.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 22.03.2011, 13:19 | Сообщение # 14 |
 супер свой
| У нас в Ужгороді раніше творили хорошу репчину.Зараз нажаль люди обожрались і вже немає таких талантів. Більше слухають кислоту,техно і іншу хуйню,як би це грубо не звучало. Я б сам писав тексти,але реально натхнення немає,а на те що маю,то там буде багато нецензурщини)))
|
|
| |
EXIT | Дата: Вторник, 22.03.2011, 14:05 | Сообщение # 15 |
 рэпер
| Ну и? яка разния шо там буде в текста, якшо ти хочеш то деалеш, если я пишу то не зациклююсь из-за чогось, пишу и творю для себе в конце концов, а якшо ти уже так кажеш то видно шо нич з того и не буде, нема норм репу бо отаке ставлення, все бы все делали, да некому;)
|
|
| |