Flava Fam (DLF squad & Lezo)
|
|
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 10:06 | Сообщение # 1 |
супер свой
Статус: offline
|
Сообщение отредактировал Myst - Вторник, 15.03.2011, 10:06 |
|
| |
Asman | Дата: Вторник, 15.03.2011, 18:14 | Сообщение # 2 |
супер свой
| не катирую трэки без смысла
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 18:35 | Сообщение # 3 |
супер свой
| зря... ты его хоть смотрел ? и какой смысл тебе нужно? Я для смысла слушаю ГРОТ,ODEN,Общество Слепых.Не так уж и много.Мериджейн еще могу попереслушивать,старые ихние альбомы.
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 15.03.2011, 19:39 | Сообщение # 4 |
поет
| Знаю цих хлопців, дивлюсь на них і трохи нагадують мені старих DAS EFX, Redman, Wu Tang чисто вуличний реп для своїх. Всі з цього починали.
|
|
| |
Asman | Дата: Среда, 16.03.2011, 19:04 | Сообщение # 5 |
супер свой
| Quote (Myst) зря... ты его хоть смотрел ? и какой смысл тебе нужно? смотрел, это пустая трата времени - трэк без смысла - трэк без цели
|
|
| |
newleader | Дата: Среда, 16.03.2011, 19:08 | Сообщение # 6 |
поет
| Ти от почитай, про що писали Ву Тенг на початку своєї творчості.
|
|
| |
Asman | Дата: Среда, 16.03.2011, 19:14 | Сообщение # 7 |
супер свой
| мне это не интересно
|
|
| |
EXIT | Дата: Среда, 16.03.2011, 20:09 | Сообщение # 8 |
рэпер
| Я й не розбыраючы текста знаю про шо вони писали, догадатись и розибравши хоть пару слив з тексту в американському олдскули можна легко поняти весь альбом виконавця) там не особо багато тем)
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 16:56 | Сообщение # 9 |
супер свой
| Та Асману ничего походу не интересно из рэпа. Жаль.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 17:17 | Сообщение # 10 |
супер свой
| От мне интересно,что же вы имеете ввиду когда говорите словосочетание "смысловой рэп" ? ведь для меня ценность слов того о чем читает исполнитель может иметь значение по жизни, а другой слушатель того же исполнителя из того же текста для себя вообще может ничего не взять или взять но мало. Вот ваше мнение интересует.Особенно что напишет Виталик Асман))
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:06 | Сообщение # 11 |
поет
| Смисловий реп це реп який реально проникає в середину тебе і вивертає там все, змушує тебе задуматись над масою речей і відкрити очі на те, чого раніше ти не помічав в своєму житті. А Ву Тенг чіпляли перш за все своїм бунтарським духом проти системи і звертанням до східної культури.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:12 | Сообщение # 12 |
супер свой
| ))) От ДЛФ мене чіпають і в своїх текстах використувують сильні метафори,фрази. Я не кажу про той кліп,який я скинув сюди. Ву-Танги зараз спопсились.Раніше дійсно сильно читали. Хардкоровий напрям мене дуже чіпляє.Подача,читка мощна і тд
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:16 | Сообщение # 13 |
поет
| Думаю це чіпляє всіх справжніх цінителів реального репу.
|
|
| |
Asman | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:32 | Сообщение # 14 |
супер свой
| Quote (newleaderofstyle) Смисловий реп це реп який реально проникає в середину тебе і вивертає там все, змушує тебе задуматись над масою речей і відкрити очі на те, чого раніше ти не помічав в своєму житті. понял Мист, все просто
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:34 | Сообщение # 15 |
супер свой
| А что мне понимать ? для меня также в большинстве случаев.Но не единым смыслом рэп показателен.Еще хороший минус должен быть и сильная подача.
|
|
| |