D.E.C & MC T
|
|
Myst | Дата: Понедельник, 06.06.2011, 09:16 | Сообщение # 1 |
супер свой
Статус: offline
| D.E.C & MC T - Main Ingredient/Основной Ингредиент EP (2011) size: 60 mb quality: 320 kbps
Tracklist:
1.D.E.C & MC T - Intro/ Вступление 2.D.E.C & MC T - Evolution/Эволюция 3.D.E.C & MC T - Not That Way/Не Тот Путь 4.D.E.C & MC T - Quality Control/Контроль Качества 5.D.E.C & MC T - Not Enuff Fans/Не Хватает Фанов 6.D.E.C & MC T - What's It To U/Что, Это Для Тебя 7.D.E.C & MC T - Main Ingredient/Основной Ингредиент 8.D.E.C & MC T - Outro/Завершение http://www.multiupload.com/WENNFWTFJE
|
|
| |
Asman | Дата: Понедельник, 06.06.2011, 18:24 | Сообщение # 2 |
супер свой
| блин, че - то впаблую МСТ качать,я только недавно все альбомы переслушивал
|
|
| |
Myst | Дата: Понедельник, 06.06.2011, 22:50 | Сообщение # 3 |
супер свой
| Дак как хочешь.Но это чистейший хип-хоп альбом.Думаю если скачаешь то не пожалеешь потраченого времени на прослушивание.
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 09.06.2011, 01:33 | Сообщение # 4 |
поет
| Підтверджую. Дійсно хороший якісний альбом з хорошим звуком і читкою, музика мені сподобалася сильно, тексти МС Т не дуже сильні за змістом, але по ходу це найкраща читка яку я чув від нього взагалі. Побільше би саме таких треків від нього, ну про англійську мову скажу- прикольно вийшло, правда якщо дійсно робити таку от річ то вимову і акцент треба пропрацьовувати до основи, щоб не відчувався наш призвук. Таке колись я у ДЕЦЛа чув, і тому завжди коли знову таке чую, то мене трохи на сміх пробиває. Але Робота пророблена конкретна. Тому зачот за публікацію.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 09.06.2011, 07:50 | Сообщение # 5 |
супер свой
| Так бо ДіІСі читає на ебоніку :)сленговому американському англіському.
|
|
| |