Хіп Хоп Мікси
|
|
newleader | Дата: Понедельник, 14.03.2011, 15:20 | Сообщение # 1 |
 поет
Статус: offline
| http://soundcloud.com/newleaderofstyle/hip-hop-mix Приємного прослуховування.
|
|
| |
EXIT | Дата: Понедельник, 14.03.2011, 21:20 | Сообщение # 2 |
 рэпер
| Ну сыла, первый трек рвет особенно) Единственное что не понравилось, слишком длинные переходы между треками, реально не красиво такой длинный фейд ин делать) тоесть вступ нового трека четче должен быть, а то эти сбивающиеся биты просто не красиво, тем более они еще я заметил часто по темпу не совпадают блин, это гон А музыка сила, только есть в начале чуток рагговые темы, кароче сила, но все ровно я вернусь к своим =) П С бросай дальше, для ознакомления пойдет, тем более тут парочка есть о которых я не слышал, например первый RBX=) Тоже давно уже хотел сборник такой жесткой чернухи собрать, у меня их хватает, сразу же много такой музыки слушать это реальный кач, а так слушая с винампа много дерьма проскакивает и убивает реальные приходы 
Сообщение отредактировал EXIT - Понедельник, 14.03.2011, 21:23 |
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 15.03.2011, 02:11 | Сообщение # 3 |
 поет
| Дякую за комент, в наступному міксі буду враховувати і думаю підберу теж непогану збірку хорошого качового репу.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 09:50 | Сообщение # 4 |
 супер свой
| Да,німці рвуть...
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 15.03.2011, 13:06 | Сообщение # 5 |
 поет
| ДО речі хороших реальних реперів в Німеччині теж одиниці. Я думаю найближчим часом зроблю суто німецький мікс.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 14:01 | Сообщение # 6 |
 супер свой
| Так,я в курсі що одиниці.Там більше по хасла пруться)))
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 15.03.2011, 14:45 | Сообщение # 7 |
 поет
| Ні, в Німеччині справа інакше ніж в Америці. Там багато реперів просто більше лірику роблять. Але навіть хасла стиль в них відмінніший від американьского. Нічого, потім зберу докупи пару хороших треків і дам на прослушку.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 15:57 | Сообщение # 8 |
 супер свой
| Та я з Німеччини багато кого знаю. Мені не треба давати на прослушку. Я мабуть тут більш за всіх різного репу переслухав))) Хоча це не показник.
|
|
| |
Myst | Дата: Вторник, 15.03.2011, 17:33 | Сообщение # 9 |
 супер свой
| Точно не показник)) але походу ти,я,ексіт тут в американському майже найкраще в місті розуміємося))))
|
|
| |
newleader | Дата: Вторник, 15.03.2011, 19:29 | Сообщение # 10 |
 поет
| Напевно так і є. Добавлено (15.03.2011, 19:29) --------------------------------------------- А можливо все таки я відкрию тобі яке небудь невідоме тобі імя. Ти от знаєш наприклад першу групу де Azad був один із учасників, там він ще читав на арабській мові?
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 16:54 | Сообщение # 11 |
 супер свой
| не знаю,але чесно кажучи не особо хочу знати. Азад мені не цікавий як виконавець.Взагалі німецькі репери турецького походження мені не цікаві своєю творчістю. Мені більш цікаві німецькі виконавці які роблять жесть.Важкий репчик.
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:03 | Сообщение # 12 |
 поет
| Ну так а азад співає ляляля завяв цвіточек, Він самий гардкоровий репер Німеччини. Реальний андерграунд. А впереше в нього була група Asiatic Woriors. І він робить не те що жосткий але дуже жосткий реп.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:10 | Сообщение # 13 |
 супер свой
| послухаю тоді,але реально не показник для мене... звідки ти вирішив що самий хардкоровий ? робив опрос серед знавців німецького репу ? А 183 Штрассенбанде чув ? а Лена Сторфактор ? та ще є куча недооцінених виконавців і груп.
|
|
| |
newleader | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:15 | Сообщение # 14 |
 поет
| Так я беру виконавців, а тих хлопців я чув. Чесно не дуже мене вони по звуку впирають.
|
|
| |
Myst | Дата: Четверг, 17.03.2011, 18:33 | Сообщение # 15 |
 супер свой
| ну вони мене убирають своэю подачею і агресією в читці а звук то другорядове
|
|
| |