Меню сайта
Поиск
Рейтинг пользователей
- Asman (3056)

- Myst (2639)

- DusI (1209)

- EXIT (726)

- newleader (450)

- immortal_vlad (323)

- strongutka8 (239)

- Outlaw_rec (214)

- ДЖЫН (165)

- KeltX (158)

Щось більше - Rapcity Forum - ужгородский рэп форум
[ новые сообщения форума ]

• Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Архив - только для чтения
Щось більше
MissRhymeДата: Суббота, 08.01.2011, 00:06 | Сообщение # 1
гоп
Статус: offline
Дратує. Страшенно злить. Ні, це ще м’яко сказано… Бісить до такої степені, що часом просто здають нерви!

«Ти це не всерйоз, надіюсь… Ну куди тобі до хіп-хопу? Оце так знайшла собі заняття… Нічого, через рік-два наберешся розуму і залишиш цю маячню».

Ну нехай. Нехай батьки і вся більшість людей старшого віку цього не розуміють. Вони – інше покоління, у їхньому житті ніколи не було й уявлення про щось подібне. Нехай…

Але як сприймати подібні фрази від однолітків? І часом чую таке від, здавалося б, розумних людей. Але це ще не найгірше… Найбільше дивує не те, що вони не розуміють, а те, що й не стараються зрозуміти. Навіть не знаю, як це назвати… Звичайні принципи, стереотипи, обмеженість їхнього світу чи просто впертість?

І вже далеко не один раз бувало подібне. Коли людина запитує, для чого мені це, а я довго-довго пояснюю всю суть і що це для мене значить. Та наскільки не була б ця розмова змістовна та переконлива, в кінці дискусія переважно сходиться до одного: співрозмовник чемно ствердливо хитає головою, а потім все ж повертається до самого початку: «Через кілька років залишиш свій хіп-хоп».

І справа зовсім не в тому, що я щось не так розповіла чи неправильно пояснила свою позицію. У таких людей є простий аргумент – більшість з часом «збивається» з цієї справи. Але більшість – це ж не всі, правда? І навіть не більшість представників Культури, а та більшість, яку бачать ці законсервовані люди. Ті, хто мають поверхневі знання про Хіп-Хоп або ж у кого вони взагалі відсутні, відповідно і не можуть знати тих, хто десятки років вірний своїй справі, хто цим живе у буквальному розумінні. Тому і з’являються такі узагальнення.

Буває й не таке. Недавно почула: «Ну і дивний же ти спосіб вибрала, щоб відрізнитися від інших!» Зовсім ні. Не думаю, що будь-який розумний представник Культури Хіп-Хоп іде своїм життєвим шляхом тільки задля того, щоб не бути таким, як всі. Я не хочу відрізнятися від маси. Я взагалі не хочу відноситися до цієї маси, де більшість (зауважую: не всі!) існує, керуючись тупими стереотипами.

Ці люди, мабуть, ніколи не збагнуть, що таких, як ми, з Культурою пов’язує щось значно більше. Наша любов. Одна любов.

AsmanДата: Суббота, 08.01.2011, 12:51 | Сообщение # 2
супер свой
у меня трэк есть "Есть что-то большее", нужно быть выше всего и нам "творческим людям" как никому более известно, что все должно быть не так, как нам это навязывают!

MystДата: Суббота, 08.01.2011, 21:41 | Сообщение # 3
супер свой
Хіп-хоп культура і реп в частності дуже непрості речі. Здавалося б все лежить на поверхні : Брейк-данс,графіті,моднючі шмотки і тд
Але на самому ділі щоб розібратися в справжній суті хіп-хопу може знадобитися десятки років, ато і все життя. Люди, які слухають поп-музику,а особливо нашу поп-музику ніколи не зрозуміють нас, людей які творять і які є слухачами репу. Реп взагалі дуже розкидана по світу музика. В кожній державі є якісь такі моменти, які роблять цю музику неповторною : барабани, гітара, скрипка, фортепіано, піаніно і інші муз інструменти і народні муз. інструменти можуть бути задіяні в треках репу. Взагалі реп не привязаний до якоїсь окремої країни чи регіону. Просто треба бачити ширше. Але не можна казати, що реп чи хіп-хоп це наше життя. Є речі набагато важливіші. Але вже краще слухати реп ніж нюхати, колотися і тд.

Сообщение отредактировал Myst - Суббота, 08.01.2011, 21:42

EXITДата: Воскресенье, 09.01.2011, 05:28 | Сообщение # 4
рэпер
"Але не можна казати, що реп чи хіп-хоп це наше життя" biggrin Улыбнуло конечно, ну знаешь, вкусы и взгляды разные, смотря кто как и чем живет, каждому свое, рэп = творчество = не можна казати, що творчество наше життя, ради творчества нельзя жить?! - абсурд!, мир!
biggrin wacko

А больше нащед этого ниче говорить не буду, споминаю своего
многолетнего соседа (после спора с ним я решил вообще не спорить та такие темы, прочитав твою тему Rhyme хотел бы увидеть суперечку между вами:))) с которым я оооочень много нервов испортил доказывая что рэп в первую очерь есть творчество, да и нашел с кем спорить, что горохом ап стену
если кто то хочет потерять сознания от спора могу познакомить biggrin tongue

Сообщение отредактировал EXIT - Воскресенье, 09.01.2011, 05:47

MissRhymeДата: Воскресенье, 09.01.2011, 11:45 | Сообщение # 5
гоп
Оо, з моєю співмешканкою теж можна добряче посперичатися. Саме через неї я це написала.
А на рахунок того, чи жити Хіп-Хопом... Не можна, кажете?
Є люди, які без Культури не уявляють свого життя. Я таких людей знаю, для них це не пусті слова.
Ці набагато важливіші речі, про які говорить Myst, іноді є напряму пов'язані з Хіп-Хопом. Сім'я, друзі... Все просто)

"It's not the question what Hip-Hop can do for you, the main question is what can you do for Hip-Hop Culture" Sheksta

AsmanДата: Воскресенье, 09.01.2011, 12:15 | Сообщение # 6
супер свой
жаль жена моя ненавидит меня с моим рэпом))))) но все -таки семья важнее творчества

MissRhymeДата: Воскресенье, 09.01.2011, 12:27 | Сообщение # 7
гоп
Ну тут можу тільки поспівчувати..

"It's not the question what Hip-Hop can do for you, the main question is what can you do for Hip-Hop Culture" Sheksta

immortal_vladДата: Воскресенье, 09.01.2011, 12:54 | Сообщение # 8
Здесь может быть ваша реклама!
«Оставайтесь самими собой что бы ни произошло, не пытайтесь сломить себя и ассимилировать с обществом, ничего хорошего из этого не выйдет. Ищите подобных себе, объединяйтесь для изоляции от пагубного воздействия общества...»
Неизвестный

“Сегодня я буду делать то, что большинство не делает. Поэтому завтра я буду иметь то, что большинство не имеет. ”
Оскар Уайльд

"Если мы будем продолжать делать только то, что всегда, то будем получать лишь тот же результат, что и всегда".
Древняя китайская мудрость

Вы отличаетесь вашей культурой от некой серой массы, они будут вас за это "клевать". А может лучше наплевать на их мнения? Если бросите это ваше занятие и будете жить как они, то всё уладится.

Да я вам покажу намного больше, чем Fosya!

MissRhymeДата: Воскресенье, 09.01.2011, 13:26 | Сообщение # 9
гоп
Але хіба не чудово було б, якби Хіп-Хоп став хоча б частково прийнятим людьми? Якби більше розуміння з їхнього боку, то більше б можливостей з нашого. А в країні, де люди тупо відмовляються сприймати щось подібне, не може нормально розвиватися жодна культура...

immortal_vladДата: Воскресенье, 09.01.2011, 15:53 | Сообщение # 10
Здесь может быть ваша реклама!
Ну вот и диалог завязался. =)

Мне известно, что хип-хоп зародился в Америке. Что в одной стране востребовано и принимается людьми, то в другой стране - вам уже известно. У нас есть люди, которым нравится слушать эту музыку, просто их не так много как в других странах, вот и всё. Или я ошибаюсь?
Это можно даже сравнить с бизнесом. В нашей стране не примется народом много направлений бизнеса, которые очень перспективные и доходные опять же в Америке. В США проработав несколько лет можно купить хотя бы для себя квартиру, а то и дом.

Представьте себе, что будет, если я начну говорить старшим людям, что сейчас можно обойтись без диплома и зарабатывать хорошие деньги. Они будут ещё лучше "клевать". Лучше этого не делать. wink

Начинаю отходить от темы, удалять не хочется из-за поддержки форума. =)

Да я вам покажу намного больше, чем Fosya!

MystДата: Воскресенье, 09.01.2011, 15:54 | Сообщение # 11
супер свой
Я вам співчуваю, якщо ви живете однією тільки хіп-хоп культурою. Але реп так, можна слухати протягом всієї частини свідомого життя. Хз, але мені самому іноді смішно дивитися на людей які вдіваються начебто в реперські шмотки. Клоуни їй богу!

AsmanДата: Воскресенье, 09.01.2011, 19:17 | Сообщение # 12
супер свой
рэп, в первую очередь это творчество, а не просто подражание культуре

MystДата: Воскресенье, 09.01.2011, 19:26 | Сообщение # 13
супер свой
ну так расскажи это школоте)))

AsmanДата: Воскресенье, 09.01.2011, 19:37 | Сообщение # 14
супер свой
да я понял, что никому нехер ничего рассказывать, просто себе знать да и все, потому что это все бесполезная трата времени

MystДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:14 | Сообщение # 15
супер свой
ну разве что за деньги эти знания рассказывать)))

• Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:
Форма входа
Сегодня были
Гарячие темы
Шина для бензопилы (0)

Усилитель ссылок (1)

Накрутка подписчиков Телеграм (0)

выбор роз (0)

Накрутка просмотров Телеграм (0)

© 2025 uzh-rap.clan.su, Все права не нарушены.
Ripped by Acman & Хостинг от uCoz.